Jump to content
Sign in to follow this  
posterme

EXC 2007 + NLB + RU3 + OWA: Blank Screen

Recommended Posts

Servus Leute,

 

nächstes Problem:

 

Haben unserere HT-Server in nem NLB-Cluster, da wurde heute von einem das RU3 für SP1 installiert, leider auf beiden ohne die OWA zu testen :rolleyes: ...

 

Problem ist jetzt dass wenn man auf die OWA-Seite geht, die Seite weiß bleibt, ohne einen Fehler zu schmeissen...

Wenn man nen RollBack vom RU3 macht, gehts wieder einwandfrei.

 

 

Kann mir hier jemand weiterhelfen !?

 

Danke + Gruß!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kann mir hier jemand weiterhelfen !?

 

You Had Me At EHLO... : Update Rollup 3 for Exchange Server 2007 SP1 and Update Rollup 7 for Exchange 2007 RTM have been released

 

When installing a Rollup, we recommend you use the same account that you used to install Exchange Server. If you are using a different account, that account needs to have Local Administrator rights as well as rights to read Active Directory on Exchange object as well as server level (as the update needs to determine which roles are installed on the server). Not having required permissions can lead to OWA not being updated correctly and displaying a blank page after update has completed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Der letzte Beitrag zu diesem Thema ist mehr als 180 Tage alt. Bitte überlege Dir, ob es nicht sinnvoller ist ein neues Thema zu erstellen.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Werbepartner:



×
×
  • Create New...