Jump to content
Sign in to follow this  
bw03282

Terminal Service clinet blank screen

Recommended Posts

Hi,

we have a problem with one of our Win2000 servers.

 

I can log on via Terminal service Client with a local user id without any problem to the

Win2000 Server.

 

When I try to establish a second connection with the same user id,

I get a blank screen.

 

Have anybody an idea?

 

Thanks and best rgds Bjoern

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

some years ago I had exactly the same problem at a customer. And the cause was quite complicated.

 

Please try to create a complete new user in your Active Directory and try to log on with this user using Terminal Services and see if the same problem occurs again.

 

We had the problem that users that were migrated from a novell server to a windows 2000 AD had exact the same problem as you described. Seems that the microsoft migration utility messes something up in the users ad-properties.

 

Regards,

 

Sascha

Share this post


Link to post
Share on other sites
Der letzte Beitrag zu diesem Thema ist mehr als 180 Tage alt. Bitte überlege Dir, ob es nicht sinnvoller ist ein neues Thema zu erstellen.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Werbepartner:



×
×
  • Create New...